pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

jacka Parajumpers


3. De mörkgrå väg uniformer: MLB väg uniformer har gjorts i en ganska konsekvent nyans av ljusgrå under många år, men diamondbacksna kommer med en mycket mörkare färg som gränsar till kol:jacka Parajumpers, På berget, uppskattningsvis 900.000 fans skrek sitt stöd för förarna. Bullret var enorm, en öronbedövande kakofoni av rop, cowbells och bil horn som fans gick vilt från spänningen och förväntan; några av dem hade väntat på bergssidan i mer än tre dagar. Genom allt, Armstrong, Ullrich och Basso red i veritabla vant av tystnad, deras ansikten som i bister beslutsamhet och lidande.Parajumpers jackor, Det finns ett prejudikat för ett lag som har en mörkare grå nyans på vägen, men du måste gå tillbaka mer än ett århundrade för att hitta det: 1913 15 Boston Braves. 'Vi ville ha en annorlunda utseende från de befintliga två nyanser av grått som historiskt har använts i baseball', säger Hall. 'Vi gillade också hur mörkare grå kompletteras våra trim färger. Vi såg en viss framgång med denna färg i vår 2015 varumärkeskampanj och var glada om en chans att införliva det i våra uniformer för 2016.'Parajumpers gobi, Detta är den bästa nya utformningen av partiet. Den ormskinn är mer subtil, grå skor fungerar förvånansvärt bra, och återlämnande av blågrön till lagets färgpalett hjälper till att lysa upp saker och ting lite. Klass: B

4. Den trunkerade byxor piping: Piping på baseball byxor körs vanligtvis hela längden av byxbenet, från höft till manschetten. Men rören på D ryggar 'fyra nya byxa design börjar i mitten av låret:

Den nya vägen alternativa: Om du ska ha en blågrön trimmat alternativ hemma, varför inte ha en blågrön trimmas alternativ för vägen också? Det var tydligen tanken bakom denna design:Parajumpers kodiak, Dubbel ugh. Den kricka trim mot kol bakgrunden skapar en glöd i mörkret effekt. Kanske det är precis vad de går för, men det betyder inte att det är en bra idé. Återigen, låt oss se det på fältet först. Betyg: Ofullständig, ser men det radioaktivaparajumper jacka, Den enhetliga systemdesign betonar också förbättrad termo, inklusive Nike Pro Combat basskikt, som är konstruerad med tyg ut för sin förmåga att hålla kroppen sval och transportera bort svett gör en enhetlig, och spelare, lättare och torktumlare. De tröjor är tillverkade av fyra vägs stretch nylon som kastar fukt. Flywire teknik i kragen eliminerar två lager av tyg för förbättrad andningsförmåga, vilket ger en mer stabil ankare för att hålla tröjan på plats.

Den svarta alternativ: Det finns en svart alternativ Jersey. Ungefär som den röda tröjan, kan den bäras antingen hemma eller på resande fot. Och i ett drag som kommer utan tvekan att få en suck av lättnad från utrustningen chefens kontor, kan den kopplas ihop med endast tre caps:

jacka Parajumpers, I den stora traditionen av Air Jordan, är Nike om att införa H2O Dolan.jacka Parajumpers, Ändra swoosh till ett plask. Ersätta dessa löparskor med simmarens trosor. sko jätte hoppar i poolen, och redan har nabbed den största amerikanska fisk av allt, Arlington Tom Dolan.Parajumpers.se, ContestsCookingCounting KindnessEntertainmentFinancialFitnessHR STARI Am HRLegal MattersLive Musik FridayOrganize Din LifeParentingPop QuizReck på RoadRetail TherapyTuesday Smak

Dolan, den världsrekordhållaren i 400 meter medley och USA: s högsta simmare, nyligen tecknat ett två års kontrakt med Nike som tros vara värd mer än $ 100.000, inklusive bonus för alla medaljer han vinner på de kommande sommarspelen. Det är den största affären Nike har tecknat med en simmare.

Hampton, VA. (WAVY) En man gick in i en Hampton Krispy Kreme butik sent söndag kväll och rånade den under pistolhot.Parajumpers long bear, jeans, svarta handskar, svart skidmask som täcker den nedre delen av ansiktet, och vita Nike skor withblack ränder.Parajumpers outlet store, 'Denna organisation, dess uppdrag och dess supportrar är otroligt varmt om hjärtat,' Armstrong sade i ett uttalande. 'Idag därför att skona grunden eventuella negativa effekter till följd av kontroverser kring min cykelkarriär, jag avslutar mitt ordförandeskap.'. rmstrong Regler Alpe

Dela: Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Tumblr (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka e-post (öppnas i nytt fönster) rmstrong ut på Nike

När rutten för årets Tour de France släpptes, ett steg i synnerhet stod ut: en 15,5 kilometer individuell tempolopp på legendariska Alpe d'Huez. Skulle det nya formatet upprörd Tour status quo? Skulle loppet vinnas eller förloras på dess sluttningar?Parajumpers online, För Armstrong, en man med krävande förberedelser, var singular betydelse dagens etapp inte förlorat. Månader sedan, red han klättra mer än ett dussin gånger i praktiken, och hans sponsorer sjunkit hundratusentals dollar i särskilda lätta kolfiber cyklar och hjul, luftiga skinsuits och även lätta pedaler och skor.parajumper outlet, Visst nog, eftersom fler ryttare täckte kursen den bästa tiden började krypa nedåt. Frågan var: skulle någon ryttare bryta 40 minuter?

Med åkare som lämnar med en minuts mellanrum i omvänd ordning den totala ställningen var dagens tidiga snabb tid av 43:52 fastställts av RAGT Semences 'Ludovic Martin och överraskande, höll upp genom 87 ryttare, men Martin dröm var noga med att vara krossas när de stora män började scenen på två minuters luckor.jacka Parajumpers, Basso började snabbt att förlora tid till Armstrong, som den amerikanska svepte genom 9.5km tid kontrollera med den snabbaste bestigningen av dagen, 40 sekunder snabbare än Ullrich och 1:15 bättre än Basso, som han fångade på vägen.


jacka Parajumpers, Oslagbara billiga priser sverige försäljning fri frakt.. Parajumpers jackor 100% stort kvalitets - Outlet med gratis frakt!: