pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler väst Rea


All Star framåt, vars övergång från Cleveland Cavaliers till Miami Heat sporrade mer kontroverser än gratulationer. Hans hemstad grät foul när han meddelade sitt beslut att flytta till Miami på ESPN. New York-bor, i hopp om superstjärnan skulle komma och rädda den vikande Knicks var bittert besviken över att se 25 år gamla spelare att flyga söderut.Billig Moncler väst Rea, Nu, jag älskar att springa i dem. smärtan i mina höfter och knän är vägen ner beror delvis på det faktum att köra i dessa skor tvingar dig att inte landa på hälen. Knän och höfter inte längre absorbera det mesta av effekten, musklerna gör.Billig Moncler väst Rea, 'Om du vill flytta till en helt ny stat är inte roligt att försöka räkna ut din familjesituation, räkna ut var du ska leva, att räkna ut nya vägar till arbete. Det är inte kul,' James berättade USA Today. 'Den erfarenhet och tillfredsställelse av det hela, blir det roligt.'Billig Moncler Jacka Rea, Valeria Lukyanova, den ukrainska kvinnan dubbade 'Human Barbie' på grund av sina många plast operationer, delade hennes tankar om ras och skönhet i en ny intervju med GQ Magazine vilket innebär att verka för plastikkirurgiska ingrepp i västvärlden är 'på grund av ras blandning. '

Det är Uber på två hjul. Den populära livré taxitjänst app kommer att frigöra en armé av cykelbud och deliverymen över Manhattan, inklusive stora delar av östra Harlem, när det lanserar en ny pilotprogram tisdag.

'Jag trodde att det var något som naturligtvis påverkas gamla människor i en ofarlig, nästan humoristisk mode' stjärnan i 'Pineapple Express' och 'Superbad' berättade daily news.Billig Moncler Jacka online Rea, WrestleMania 30: John Cena möter göra en önskan barnen på tröskeln till Super Bowl i brottning, var John Cena få sin motivation från en speciell grupp av barn.Billig Moncler återförsäljare Rea, Det är ädelt i vissa avseenden som McDonalds är villig att skjuta sig själv i foten till förmån för integritet. Argumentet här är dock att regeln ansökan är onödigt och, uppriktigt sagt, obefogad.

TOP 100 Ranking: Harrington lista över framtidsutsikter

Billig Moncler väst Rea, Detta är inte en begränsning på grund av ålder, Det har varit många spelare i spelet är äldre än 18 år Nej, detta är en godtycklig skillnad som överensstämmer med de normer som fastställts av National Federation of State High School föreningar. Återigen, var är otillbörlig fördel för en spelare som repeterar nian snarare än den åttonde?Billig Moncler Jackor Rea, National Federation regel faktiskt inte vettigt för administration av high school spel. Rivaliserande lag absolut inte ska behöva möta en superspelare för fem säsonger i stället för fyra.Billig Moncler dunJacka Rea, Och medan Wall inte kommer att bära McDonalds färger den 1 april, kommer han att dekorerad i Nike kläder vid Jordan evenemang på Madison Square Garden den 18 april Kompletterande honom blir 14 McDonalds Alla amerikaner.

Men den frågan är helt skild från en säsongen All Star Game, som, låt oss vara ärliga, är inte så mycket om konkurrensen så mycket som det är att visa upp de allra bästa prep spelare i en friflytande inställning.

Gör inga misstag: McDonald spel är fortfarande den mest prestigefyllda evenemanget för spelare gymnasiet i landet. Spelet har traditionen, den fenomenala register över stora alumner, enorma företags stöd och en saftig primetime tv platsen på ESPN.billig monclear Rea, Jag har kört regelbundet sedan Boot Camp. Under den tiden jag har provat alla typer av skor och tränings stilar. Jag har lärt mig vad min kropp gillar och vad det inte. Till exempel, inte långväga uthållighet träning som varar två eller tre timmar under större delen av veckan inte fungerar för mig. Jag verkar bli sjuk och lider av övre luftvägsinfektioner när jag är på denna regim. Omvänt verkar min kropp att frodas på kort sprint intervallträning och i själva verket min uthållighet för 5 och 10K avstånd kraftigt ökade efter ett par månader för att driva tabatas och sedan avsluta veckan med en lång sikt.Billig Moncler sverige Rea, Spola fram till 2010. Jag fortsatte att köra med smärta men jag fortsatte att köra med samma typ av sko för ca 8 år (inte de exakta skor. Jag skulle köpa en ny uppsättning varje år.) Jag sprang in en vän jag hade inte sett på ett tag. Vi hängde och bestämde sig för att gå för en kör tillsammans. Nästa morgon kom han klädd i en rolig par löparskor som hade en ficka för varje tå. Konstig. Jag frågade honom om skorna och han berättade att han hade varit igång med dessa för cirka fyra månader.

Och under alla dessa år av löpning skulle jag genomlida smärtan av ömma höfter och knän. Jag försökte olika former av löparskor. Jag gick till en specialitet löparskor butik som annonseras de skulle särskild passar mina fötter efter att ha studerat min kör gång på ett löpband. Efter att ha tillbringat ungefär $ 180 för skor och speciell passform, jag ut på vägarna med min nya vapen.

De kallades Vibram Five Fingers och han älskade absolut dem. Hans knä smärtan försvann efter en månad och han fick köra mer nu än någonsin.billig dunJacka moncler Rea, Jag gick till affären som sålde dessa 5 finger skor och halkade dem på mina fötter. Ugh, nr. Jag kunde inte komma över känslan av varje enskild tå har neopren material inklämt mellan dem.Billig Moncler stockholm Rea, Efter bara några veckor började jag uppleva ett tillstånd som kallas plantar fasciit. Smärtan i bågen av min vänstra fot började ont bara när jag sprang i de minimala skor. Jag hade följt alla råd vad jag gör fel jag tänkte för mig själv.

Jag fortsatte att titta runt på internet efter alternativ till de 5 fingrar. På You Tube såg jag en video på New Balance Minimus löparskor. Jag var förbryllad. Jag såg ut som en vanlig löparsko, det ser inte likadant alla funky hippy konstigt som de 5 fingrar men det hade alla andra funktioner. Låg klack droppe, minimal kudde plus en öppen tå låda som tillät tårna att spreta vår när man kör. Perfekt! Butiken hade dem i lager också så jag gick framåt och plockade upp ett par. INTE börja köra samma körsträcka som tidigare. Växla mellan dina nya minimalistiska skor och din gamla par. Så det är vad jag gjorde.Billig Moncler väst Rea, VARNING. Gör inte vad jag gjorde. Börja långsamt. Lätthet i dessa skor. Öva landar på framfoten istället för hälen. Och börja på ett mjukt underlag. Inte vägen eller trottoaren.


Billig Moncler väst Rea, 2014 senaste stil på webb försäljning. Billig Moncler väst Rea Billiga rea: Låga priser & stort urval: